VI HAR NÅ FLYTTET TIL NYE LOKALER I BJØRNSTJERNE BJØRNSONSGATE 110

VELKOMMEN TIL OSS!

NB! Ny hjemmeside er snart på plass

Du er her: Hjem Designere Helene Hennie

Helene Hennie

heleneHenie hvit 160

Hun er en kjent prisbelønnet norsk interiørarkitekt og designer.

Helene Hennie har blant annet designet møbler for den norske møbelprodusenten Slettvoll.

Christians & Hennie ble stiftet i mars 2007, en av eierne, Helene Hennie, har vært i bransjen i mer enn 25 år. Av priser hun har mottatt kan vi nevne "The Andrew Martin International Interior Designer of the Year" det var i 2007.

Hun har også vært omtalt i "Interior Design Awards" av Andrew Martin i tretten år på rad. Hennies stil har et spenn fra det moderne til det mer klassiske.

Helene Hennie har designet en møbelkolleksjon for Slettvoll. Slettvoll er en av landets mest kjente møbelprodusenter. Hun er svært etterspurt og innreder kontorer, restauranter, hytter, sommerhus og byleiligheter. Hun legger vekt på rene linjer og tidløshet samtidig som det skal være komfort. Når hun designer for eksempel for en restaurant synes hun det er viktig at møblene er komfortable, men underliggende og at maten er det som skal framheves. 

 

Du er her: Hjem Designere Helene Hennie

Nyhetsbrev

Her kan du registrere deg og få vårt nyhetsbrev gratis til din e-post. Vi sender ut tips og informasjon om nyheter. Og du vil bli den første til å få våre tilbud.Sentralt på Strømsø i Drammen

Ellingsen Møbler ligger sentralt på Strømsø i Drammen.

Kontakt oss

Bjørnstjerne bjørnsonsgate 110, 3044 Drammen

Tlf 32 83 39 31

Fax 32 89 19 16

E-post

 

Åpningstider

Mandag - Fredag 10-18

Lørdag 10-16