fbpx
Åpningstider

Drammen Mandag - Fredag: 10 - 18 Lørdag: 10-16

Innredningshjelp


Har du planer om å bygge nytt hus, pusse opp eller fornye din enebolig, leilighet, hytte eller kontor? Våre dyktige interiørarkitekter/designere kan tilby veiledning og hjelp!

Dette er et tilbud til deg som vil ha hjelp til å finne en god helhetlig løsning. Vi kan bistå med plantegninger, møbleringsplaner, fargesetting, materialvalg og belysningsplaner. Det er viktig for oss å skape bærekraftig, tidløse og unike løsninger til menneskene som lever og bor i rommene. Vi tilbyr et bredt utvalg av spennende og eksklusive leverandører av den beste kvalitet.

Hos oss kan du forvente at vi ser rommet på en ny måte, som skal fungere for deg og ditt liv. Ta med deg tegninger og mål til butikken, eller kontakt oss for å avtale et hjemmebesøk.

 

Betingelser


Timespris: 1090,-  inkl. mva.

Antall timer varierer i forhold til hvor stort prosjektet er. Kostnaden av timer bortfaller ved kjøp av møbler i vår butikk innen én måned etter presentert forslag. Dersom man velger å gå bort i fra handel, vil man bli fakturert for antall timer som er lagt inn i arbeidet.

Våre forslag vil inneholde møbler fra butikkens egne leverandører. Vi anbefaler deg å besøke vår butikk før avtale om interiørhjelp inngås, slik at man er komfortabel med stil og form på møblene som vil bli presentert i forslagene.

 

Trenger du innredningshjelp?

Gratis konsultasjon ved kjøp av møbler

Planer om å bygge nytt hus, pusse opp, eller fornye din enebolig, leilighet, hytte eller kontor? Våre dyktige interiørarkitekter/designere kan hjelpe deg både i Drammen og på Geilo/Hallingdal!

TA KONTAKT MED OSS
Våre dyktige interiørarkitekter står klare til å hjelpe deg å velge de beste produktene for deg og ditt hjem.